At være sammen med ham

Kendt af Gud

“Hvor kender du mig fra?” spurgte Nathanael Jesus (Joh 1,48). Det var lidt overvældende, at Jesus havde udtalt sig om, hvem han var, som det første, da de mødte hinanden… Jesus sagde til ham: “Jeg så dig under figentræet” – og det var uden, at han var der!

Jesus ser også dig! Hvor du er, hvad du søger i dit liv, hvad du bokser med, hvad du drømmer om, hvad du længes efter at blive kvit… det hele – for han kender dig.

Men det er endnu større end det… Jesus fortsætter med at sige til Nathanael: “Sandelig, sandelig siger jeg jer: I skal se himlen åben og Guds engle stige op og stige ned over Menneskesønnen” (vers 51).

Himlen er åben for dig. Gud kender dig – og han har åbnet vejen, så du kan komme helt tæt på ham. Han er der for dig. Han er her lige nu – og ser dig!

Kære Jesus, jeg beder for den, som længes efter dig med tak for, at du allerede har åbnet himlen for os! Vis dig! Åbenbar dig i dag! Giv svar lige ind i hjertes længsel. Lad lyset stråle ud fra din åbne himmel. Tak! Du, som kender os – og som længes efter at vi lærer dig bedre at kende… Du er her og åbenbarer dig i dette nu!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *