At være elsket

Som en gren…

“Jeg er vintræet, I er grenene.” Joh 15,5

Det siger alt. Jeg skal ikke selv holde mig oppe – det gør han. Jeg skal ikke selv finde min næring – den får jeg af ham. Jeg er ikke alene i livet – jeg er helt tæt forbundet med ham. Jeg skal ikke selv opfinde “mine projekter” – han inspirerer mig.

Åh, hvor dejligt… Han møder den trætte, den magtesløse, den som ikke kan finde ham, den ensomme – selv blandt sine nærmeste, den som ikke kan finde sin tjeneste…

Med ham er det anderledes: “Den, der bliver i mig, og jeg i ham, han bærer megen frugt” (vers 5). Bliv i ham – og resten af dit liv følger naturligt heraf… Ja, det er virkelig sådan!

Han har en uendelig kærlighed til dig! Han fortæller det til dig igennem lignelsen om vintræet – det er den nærhed, han ønsker med dig. Det er den fylde og mæthed, han ønsker at give dig.

Og han fortæller dig det direkte: “Som Faderen har elsket mig, har også jeg elsket jer; bliv i min kærlighed” (vers 9). Videre i vers 11: “Sådan har jeg talt til jer, for at min glæde kan være i jer og jeres glæde blive fuldkommen.”

Lev i hans kærlighed. Lev i hans glæde. Han løfter dine byrder – han fylder dit liv med den skønneste frugt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *