At være elsket

Mange måder…

I går stoppede jeg op ved, at Gud taler til os “Mangfoldige gange og på mangfoldige måder” (Hebr 1,1).

Hvordan taler han til dig?

Jeg elsker at læse Bibelen. Jeg oplever ham i sange. Også i musik uden ord. I naturen. I alle mulige dagligdagssituationer.

For nogle år siden bad jeg Gud om, at han måtte vise mig personligt, at han elsker mig. Ikke blot intellektuelt, men praktisk. Han gjorde det. Og dernæst mærkede jeg længslen efter at dele det. Jeg tænkte: Hvert eneste menneske skulle hver eneste dag mærke, hvor meget Gud elsker dem. Det blev til andagtsbogen Elsket af Ham. I den beskriver jeg rigtig mange eksempler på, hvordan Gud igennem helt almindelige hverdagssituationer viser mig, hvor meget han elsker mig.

Fx når jeg ser en ambulance med udrykning, og hvordan alle gør plads for den – sådan kan Gud altid nå frem til mig, intet vil stå ham i vejen. Eller en delvis tam gepard, som jeg hørte spinde i Afrika – Guds kærlighed kan også tæmme rovdyret i mig… Eller når vi læser CV’er i sammenhæng med nyansættelser – Gud kan bruge os, uanset hvad der står på vores CV.

Jeg er så taknemmelig for, at Gud viser mig sin kærlighed igen og igen. På mange måder. For jeg har brug for det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *