At være sammen med ham

Den første dag

Først er særligt. Den første forårsdag gør os vildt kulrede. At være først over målstregen er kronen på lang tids slid. Første gang man oplever et smukt sted, et smukt stykke musik eller lignende huskes ofte mest tydeligt.

Den første dag i ugen stod Jesus op af graven. Fra død til levende. Begyndelsen på et nyt liv. Den uge – den dag – var som ingen andre… Det var begyndelsen på, at det hele tog fart… fra 12 disciple til masser af disciple verden over… En beretning som overgår alle beretninger…

“Men Gud gjorde en ende på dødens veer og lod ham opstå, for han kunne umuligt holdes fast af døden.” (ApG 2,24)

“Men nu er Kristus opstået fra de døde som førstegrøden af dem, der sovet hen.”  (1 Kor 15,20)

… og det er først, når Jesus er centeret for vores liv, at evigheden bliver vores. Først sammen med ham begynder det virkelige liv, det liv som vi oprindeligt var skabt til… Vi får et liv i livet, som vi ikke havde – og det stoppes ikke af døden, for en dag vil vi – ligesom Jesus – stå op af graven – for at være en evighed sammen med ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *