At blive brugt af ham

Kom i gang!

“Hvor længe vil I tøve med at gå ind og erobre det land, som Herren, jeres fædres Gud, har givet jer?” (Jos 18,3)

Har Gud åbnet muligheder for dig, som du ikke gør noget med?

Det er et personligt spørgsmål. Måske kender du ikke en gang svaret, men vil have brug for at vende det med Gud. Men man kan også se på det fra den vinkel, at vi måske alle sammen har fået løfter af Gud – som alligevel ikke udfolder sig i vores liv, som Gud har lagt op til, at de skulle…

Vi tøver. Vi beder en gang mere. Vi vil være endnu mere sikre. Vi vil have flere bønnesvar. Vi vil at mulighederne, skal se bedre ud. Flere skal synes om det og bakke op. Vi ved ikke helt, om vi magter det. Er timingen mon rigtig?

Gud fortæller os, at på et tidspunkt, så er overvejelsesfasen ovre – og så skal vi handle! Så skal vi gå frem på de løfter, som Gud allerede har givet os. Han har faktisk allerede lovet os, at det vil lykkes – så – kom så i gang! Så det må ske!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *