At være

Som børn

“Han kaldte et lille barn hen til sig, stillede det midt iblandt dem og sagde: »Sandelig siger jeg jer: Hvis I ikke vender om og bliver som børn, kommer I slet ikke ind i Himmeriget.” (Matt 18,2-3)

Børn er umiddelbare. Når du lover dem noget – så jubler de, som om de allerede har fået det. Deres tillid til mor og far er uden grænser. Børn bliver uvenner – glemmer det – og leger videre som om intet var hændt. Børn er dem, de er – uden at spille en anden.

Bliv som et barn! Du kan allerede i dag juble i Guds løfter – Gud gør det, han har lovet! Din himmelske far – han kan virkelig alt! Du kan give ham al din tillid. Gud har tilgivet dig – så bær ikke på noget imod nogen indeni dig. Forsøg ikke at spille en anden, end du er.

Kommer du til Gud som et barn – så møder han den, som du virkelig er – og hjælper og velsigner den virkelige dig… Måske er der noget, som du må give slip på… men – det er alligevel ikke værd at slæbe rundt på…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *