At være sammen med ham

Gør plads…

v2  Gør mere plads i dit telt,
spænd teltdugen ud,
spar ikke på den!
Gør bardunerne lange,
og slå pløkkene fast. (Es 54)

Sammen med Gud – så forvent at vokse! Jo mere du tager imod – jo mere vil han give dig. Og jo mere du giver videre, jo mere vil give dig at give af.

Derfor har du brug for at udvide dit tankesæt… Teltdugen skal spændes ud – også selvom det strammer lidt. Bardunerne skal gøres lange – også selvom noget bliver anderledes af det. Pløkkerne skal flyttes og bankes i et nyt sted – også selvom det måske er besværligt.

Forvent ikke at det hele er let… Men gå ind i forandringen sammen med Gud – så er det det mest fantastiske liv, du kan ønske dig! Spændende – fordi Gud altid leder på en mere fantastisk måde, end vi selv kan forestille os… Gør plads til ham – og han vil selv hjælpe dig med at skabe mere plads til hans gerninger i dit liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *