At give respons

Mit hjerte jubler

“Men jeg stoler på din trofasthed, mit hjerte skal juble over din frelse. Jeg vil synge for Herren, for han har handlet vel imod mig.” Sl 13,6

Ja! Jeg synes ofte, at mit hjerte bobler over af jubel til Gud… Og det er fordi, jeg oplever hans frelse som noget nært og varmt. At frelsen er flettet ind i min dagligdag, fordi jeg mærker hans trofasthed og hans godhed mod mig i hverdagene.

En af de måder, hvor det kommer til udtryk er i sammenhæng med andre mennesker. Jeg oplever, at Gud connecter mig med mennesker. At en giver mig en krammer, når jeg trænger til det. Eller at jeg giver en anden min opmærksomhed på en særlig måde. Anledninger der kommer til at dele noget dybt. Et fællesskab med mennesker, hvor jeg oplever, at Gud har en finger med i det. Et fælleskab som også styrker vores fællesskab med ham!

Så – lad vores fælles jubel stige op til Gud! Tak for dig! Tak fordi vi sammen kan dele og være favnet af Guds omsorg!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *