• Månen lyser fuldt

  Node og tekst: Månen lyser fuldt Personligt: Det er fantastisk at tænke på, at månen lyser så klart – og så er den bare en refleks! Derfor blev månen et stærkt billede for mig, hvordan jeg kan reflektere Gud… Selvom jeg er noget så grå i mig selv…

  Kommentarer lukket til Månen lyser fuldt
 • En lille spurv

  Node og tekst: En lille spurv Personligt: Denne melodi er bare så glad! Og spurven så jeg på vej til arbejde… og den blev Guds budbringer til mig!

  Kommentarer lukket til En lille spurv
 • Bølgerne mod stranden slår

  Node og tekst: Bølgerne mod stranden slår Personligt: Jan og jeg gik på Lønstrup Strand. Naturen var betagende. Naturens kræfter, særligt vinden. Og jeg kom til at tænke på, at når Helligånden sammenlignes med vinden, så betyder det, at der virkelig er kraft bag. En kraft, som formår at omforme og rykke på os.

  Kommentarer lukket til Bølgerne mod stranden slår
 • Skumringen sig sænker

  Node og tekst: Skumringen sig sænker Personligt: Det var vinter og fredag aften. Solen var ved at gå ned. Jeg sad i sofaen og nød skumringen. Spurgte Gud, hvordan han havde lyst til at være sammen… skulle jeg læse lidt, bede, spille, skrive sang… Melodien til Skumringen sig sænker havde jeg lavet, men ikke teksten. Pludselig var temaet i mit hoved – den skulle handle om skumringen. Jeg satte mig ved flyglet og lavede teksten – på en særlig måde sammen med Gud.

  Kommentarer lukket til Skumringen sig sænker