• Min kære fader i himlen

  Node og tekst: Min kære fader i himlen Personligt: Fadervor er en personlig bøn for mig. Her uddyber jeg den lidt.

  Kommentarer lukket til Min kære fader i himlen
 • Mer af dig

  Node og tekst: Mer af dig Personligt: Jeg synes, at jeg kender Jesus… og så længes jeg samtidig efter at kende ham endnu mere. Det sker, når jeg møder ham i hans ord. I naturen. Sammen med andre mennesker – og her var det faktisk min genbo, jeg tænkte på, og vores gode gåture og snakke om dybe ting. I bøn til ham. Og flere endnu…

  Kommentarer lukket til Mer af dig
 • Løftebøn

  Node og tekst: Løftebøn Personligt: Jeg er meget fascineret af Bibelens ord om, at Elias og vi har præcis det samme rammer for at bede… Og selvfølgelig har vi det – for Gud er jo den samme, og det er ham, det handler om. Men det understreger for mig, at jeg ikke skal holde mig tilbage fra at bede store bønner… Store bønner, som er inspireret af Guds løfter til os!

  Kommentarer lukket til Løftebøn
 • Kære Jesus

  Node og tekst: Kære Jesus Personligt: Bøn er tovejs. Når jeg beder til ham, lytter jeg også til, hvad han siger til mig i mit hjerte.

  Kommentarer lukket til Kære Jesus
 • Kom nu snart

  Node og tekst: Kom nu snart Personligt: Teksten, som den sang er bygget over, handler om en lunken menighed… Vejen til at blive varm – det er, at Jesus kommer ind i mit hjerte! Jeg længes efter mere af ham, at han helt må have mit hjerte!

  Kommentarer lukket til Kom nu snart
 • Gud, du mig ser

  Node og tekst: Gud, du mig ser Personligt: Sangen er inspireret af beretningen om Hagar. Den stakkels egyptiske kvinde som kom ind i et trekantdrama med Sara og Abraham. Men – Gud så hende! Og han ser dig og mig.

  Kommentarer lukket til Gud, du mig ser
 • Den klippe er for høj for mig

  Node og tekst: Den klippe er for høj for mig Personligt: Jeg kan godt lide de bibelvers, der fortæller mig, at jeg ved Guds hjælp kan magte det, som for mig synes umuligt…

  Kommentarer lukket til Den klippe er for høj for mig