• Til en velsignelse

  Node og tekst: Til en velsignelse Personligt: Denne melodi minder mig sådan om Schweiz i klangene. Jeg kan dog ikke forklare hvorfor, det ligger bare indeni efter mange ferier i Schweiz.

  Kommentarer lukket til Til en velsignelse
 • Leret i pottemag’rens hånd

  Node og tekst: Leret i pottemag’rens hånd Personligt: Jeg holder utrolig meget af at forestille mig, hvordan Guds hænder er om mig og former mig, ligesom en pottemager former ud af leret. Kærlige hænder, varme hænder, omsorgsfulde hænder, hænder fyldt med vilje og skaberkraft. Hænder, der bliver ved indtil det lykkes.

  Kommentarer lukket til Leret i pottemag’rens hånd
 • Hans mesterværk

  Node og tekst: Hans mesterværk Personligt: Da jeg havde skrevet denne melodi, var jeg i første omgang tom på, hvad teksten skulle være. En amerikansk veninde hørte melodien over Skype. Hun havde med det samme et forslag. Og sådan blev det. Endda selvom hun havde foreslået på engelsk “His masterpiece” – så matchede det også for mig på dansk.

  Kommentarer lukket til Hans mesterværk
 • Født af vand født af Ånd

  Node og tekst: Født af vand født af Ånd Personligt: En niece boede hos os, da jeg skrev sangen. Jeg introducerede flere mulige slutninger for hende. Slutakkorden som den er, var hendes forslag – det er vældig godt.

  Kommentarer lukket til Født af vand født af Ånd