• Jesus han mellem syndere

  Node og tekst: Jesus han mellem syndere Personligt: Jeg er betaget af Jesu omsorg for alle dem omkring ham, imens han selv hænger der på korset. Hvilken kærlighed!

  Kommentarer lukket til Jesus han mellem syndere
 • Han vil ud og møde sin Gud

  Node og tekst: Han vil ud og møde sin Gud Personligt: Jeg synes, at Jesus er fantastisk som vores forbillede. Den måde han søgte sin far på, er den samme måde, som vi må søge Gud. Og – læg mærke til det kærlighedsforhold der er imellem dem.

  Kommentarer lukket til Han vil ud og møde sin Gud
 • Til en velsignelse

  Node og tekst: Til en velsignelse Personligt: Denne melodi minder mig sådan om Schweiz i klangene. Jeg kan dog ikke forklare hvorfor, det ligger bare indeni efter mange ferier i Schweiz.

  Kommentarer lukket til Til en velsignelse
 • Leret i pottemag’rens hånd

  Node og tekst: Leret i pottemag’rens hånd Personligt: Jeg holder utrolig meget af at forestille mig, hvordan Guds hænder er om mig og former mig, ligesom en pottemager former ud af leret. Kærlige hænder, varme hænder, omsorgsfulde hænder, hænder fyldt med vilje og skaberkraft. Hænder, der bliver ved indtil det lykkes.

  Kommentarer lukket til Leret i pottemag’rens hånd
 • Hans mesterværk

  Node og tekst: Hans mesterværk Personligt: Da jeg havde skrevet denne melodi, var jeg i første omgang tom på, hvad teksten skulle være. En amerikansk veninde hørte melodien over Skype. Hun havde med det samme et forslag. Og sådan blev det. Endda selvom hun havde foreslået på engelsk “His masterpiece” – så matchede det også for mig på dansk.

  Kommentarer lukket til Hans mesterværk
 • Født af vand født af Ånd

  Node og tekst: Født af vand født af Ånd Personligt: En niece boede hos os, da jeg skrev sangen. Jeg introducerede flere mulige slutninger for hende. Slutakkorden som den er, var hendes forslag – det er vældig godt.

  Kommentarer lukket til Født af vand født af Ånd
 • Min frugt jeg får fra dig hver dag

  Node og tekst: Min frugt jeg får fra dig hver dag Personligt: Sangen beskriver, hvordan Guds ord på alle måder gør en forskel i vores liv.

  Kommentarer lukket til Min frugt jeg får fra dig hver dag
 • Levende vand

  Node og tekst: Levende vand Personligt: Jeg synes, at melodien udtrykker en glæde, der passer til levende vand. Teksten udtrykker min jubel: At glæden plasker, og min jubel sprøjter! En jubel – som kommer, fordi Jesus elsker mig, slukker min tørst, heler mig, bærer mine byrder, giver mig fred, fylder mig osv.

  Kommentarer lukket til Levende vand
 • Kom til mig

  Node og tekst: Kom til mig Personligt: Inspireret af livets træthed og en tekst fra Bibelen blev denne sang skrevet.

  Kommentarer lukket til Kom til mig
 • Jesus, du i din helligdom

  Node og tekst: Jesus, du i din helligdom Personligt: I sangen fortæller jeg om et kærlighedsforhold mellem Jesus og mig. Det betyder, at vi er nær hinanden – selvom der er en fysisk afstand. Fordi der er kontakt! Jeg mærker hans nærhed.

  Kommentarer lukket til Jesus, du i din helligdom