Guds / Åndens gerning

Oversigt over alle sange

På denne side:

  • Født af vand født af Ånd
  • Hans mesterværk
  • Leret i pottemag’rens hånd
  • Til en velsignelse

Node og tekst: Født af vand født af Ånd

Personligt: En niece boede hos os, da jeg skrev sangen. Jeg introducerede flere mulige slutninger for hende. Slutakkorden som den er, var hendes forslag – det er vældig godt.

Node og tekst: Hans mesterværk

Personligt: Da jeg havde skrevet denne melodi, var jeg i første omgang tom på, hvad teksten skulle være. En amerikansk veninde hørte melodien over Skype. Hun havde med det samme et forslag. Og sådan blev det. Endda selvom hun havde foreslået på engelsk “His masterpiece” – så matchede det også for mig på dansk.

Node og tekst: Leret i pottemag’rens hånd

Personligt: Jeg holder utrolig meget af at forestille mig, hvordan Guds hænder er om mig og former mig, ligesom en pottemager former ud af leret. Kærlige hænder, varme hænder, omsorgsfulde hænder, hænder fyldt med vilje og skaberkraft. Hænder, der bliver ved indtil det lykkes.

Node og tekst: Til en velsignelse

Personligt: Denne melodi minder mig sådan om Schweiz i klangene. Jeg kan dog ikke forklare hvorfor, det ligger bare indeni efter mange ferier i Schweiz.

Tilbage til Gud