Bøn / Overgivelse

Oversigt over alle sange

På denne side:

  • Den klippe er for høj for mig
  • Gud, du mig ser
  • Kom nu snart
  • Kære Jesus
  • Løftebøn
  • Mer af dig
  • Min kære fader i himlen

Node og tekst: Den klippe er for høj for mig

Personligt: Jeg kan godt lide de bibelvers, der fortæller mig, at jeg ved Guds hjælp kan magte det, som for mig synes umuligt…

Node og tekst: Gud, du mig ser

Personligt: Sangen er inspireret af beretningen om Hagar. Den stakkels egyptiske kvinde som kom ind i et trekantdrama med Sara og Abraham. Men – Gud så hende! Og han ser dig og mig.

Node og tekst: Kom nu snart

Personligt: Teksten, som den sang er bygget over, handler om en lunken menighed… Vejen til at blive varm – det er, at Jesus kommer ind i mit hjerte! Jeg længes efter mere af ham, at han helt må have mit hjerte!

Node og tekst: Kære Jesus

Personligt: Bøn er tovejs. Når jeg beder til ham, lytter jeg også til, hvad han siger til mig i mit hjerte.

Node og tekst: Løftebøn

Personligt: Jeg er meget fascineret af Bibelens ord om, at Elias og vi har præcis det samme rammer for at bede… Og selvfølgelig har vi det – for Gud er jo den samme, og det er ham, det handler om. Men det understreger for mig, at jeg ikke skal holde mig tilbage fra at bede store bønner… Store bønner, som er inspireret af Guds løfter til os!

Node og tekst: Mer af dig

Personligt: Jeg synes, at jeg kender Jesus… og så længes jeg samtidig efter at kende ham endnu mere. Det sker, når jeg møder ham i hans ord. I naturen. Sammen med andre mennesker – og her var det faktisk min genbo, jeg tænkte på, og vores gode gåture og snakke om dybe ting. I bøn til ham. Og flere endnu…

Node og tekst: Min kære fader i himlen

Personligt: Fadervor er en personlig bøn for mig. Her uddyber jeg den lidt.

Tilbage til Menneske