Her kan du gå hen for at få hjælp

Når jeg læser om Jesu omsorg – og virkelig stopper op og mærker det – så rører det mig dybt.

Mærk dette vers: “Da han så folkeskarerne, ynkedes han over dem, for de var vanrøgtede og forkomne som får uden hyrde” (Matt 9,35). Jesus ynkes over dig – og jeg mærker det som en stærk, varm bølge af kærlighed, som skyller hele vejen op igennem Jesus – og så længes han bare efter at favne dig, løfte dig, varme dig, lytte til dig, tørre tårerne, ordne hudafskrabningerne, hele dit hjerte – alt, hvad du har brug for!

Og jeg tænkte, at jeg lige ville se, hvordan det står i Bibelen på hverdagsdansk: “Når han så på skarerne, blev han fyldt af medlidenhed, for de var mishandlede og nedbrudte, og de vidste ikke, hvor de skulle gå hen for at hjælp. De var som får uden hyrde.” Det er stærkt, ikke?

Er du blevet mishandlet? Er du nedbrudt? Er du træt og hjælpeløs? Fortvivlet? Opgivende? Er du nået til enden af, hvad du formår – og aner ikke, hvor du skal gå hen for at få hjælp?

Jesus har medlidenhed med dig. Han er med-lidende. Han lider med dig. Du er ikke alene i det, der gør ondt.

Og så er Jesus den store hyrde! Den gode hyrde! Ham, som er stærk nok til at løfte dig op og bære dig hele vejen!

Se op! Se ham! Han vil hjælpe dig! Lede dig. Bære dig.

En tanke om “Her kan du gå hen for at få hjælp

Skriv et svar