Du har evigt liv – nu

Ja, det lyder vildt, at man kan begynde på det evige liv allerede nu – i en verden fuld af død… og det ikke blot i verden derude, men – som vi har set på de sidste dage – døden æder sig også ind i vores egne kroppe…

Jesus siger det: “Den, der tror på Sønnen, har evigt liv” (Joh 3,36).

Og Johannes, som var den, der skrev det, skriver det igen med flere ord i sit brev: “Den, der har Sønnen, har livet”, “Dette har jeg skrevet til jer, der tror på Guds søns navn, for at I skal vide, at I har evigt liv” (1 Joh 5,12.13).

Jeg har livet – jeg har evigt liv – når jeg tror… og jeg tror nu!

Den tro lader jublen gennemskylle hele min krop. Mit sind mærker den stærkeste glæde. Mit hjerte løfter sig mod himlen: Far, min elskede Jesus, Gud… tak… jeg har allerede det evige liv… jeg mærker, hvordan løftet omsættes til livskraft og glæde… Mening… ja, mening med livet! For du er – og når jeg lever med dig, har hvert øjeblik betydning for evigheden… Det er vildt, det er dejligt… Åh – jeg elsker dig, Jesus!

Livet med Gud er mit! Lige nu… og det er evigt – for han er evig! Han elsker mig… og han gør det… indefra!

Skriv et svar